Hotell Park 55 i San Francisco

Vi bor på Parc 55 hotel i mitten av San Francisco, ett stort hotell men trevligt och vi bor bara på våning 9 av 36 så det passar mig mycket bra :) Vi har gångavstånd till dom stora affärs gatorna så Emma och jag hann med en liten runda på söndags eftermiddagen.
Hotell park 55

Golden Gate bron i San Fransisco

Idag söndag tog vi en sightseeing buss som tog oss genom stan. Vi fick se fina gröna parker mycket hus en del fina och en del inte så fina. Vi åkte i branta backar och såg spårvagnarna. Bussen tog oss över Golden Gate bron, en mycket häftig upplevelse. Vi gick av och kunde promenera en bit på bron. Därifrån såg vi även Alcatraz som vi ska besöka på måndag.
Golden Gate

San Francisco

Nu är första frukosten avklarad.  Vädret är kanon , sol och varmt!
Det blir spännade att komma ut en storstad som San Francsico!
Frukost


Chicago

Nu sitter vi i loungen på flygplatsen o väntar på flyget som ska ta oss vidare till San Fransisco. Resan har gått bra jag var bara lite rädd vid start o landning, tur jag har en stor stark man att hålla mig i :)


Första inlägget!

Nu sitter vi o väntar på att gå på planet. Magen är fortfarande lugn men planet går ju inte förrän kvart över tio o då åker åksjuke armbanden på :)


Semester 2011Hawaii

Väntan på Arlanda i Vip Loungen


Chevrolet vann STCC med RM fönster som sponsor!

Med Rickard Rydell vann Chevrolet Motorsport STCC 2011 efter en rafflande final. Dom sista racen avgjorde med en fördel med bara ett fåtal poäng. RM-fönster är stolt att vara med som sponsor i det vinnade teamet.
s
STCC fönster rickard rydell

Skördaren som gallrat i skogen!

Detta är skördaren som gjort skogen så fin , vi kommer att titta på att bygga en riktig skogsväg fram genom befintlig väg med vändplan för timmerbilar.
Gebo

Röjning i skogen


Vårat första röjningspass i skogen, här röjer vi gräs så plantorna klarar vintern. Hela familjen var med och kämpade några timmar en fin lördag förmiddag.
 
Gebo


RSS 2.0